torek, 13. maj 2014

Vneto grlo in ušesa


Doterra je ZAKON!

Neverjetno vreme nas spremlja zadnje dni. Čisto aprilsko, čeprav je že maj :) Ali je mrzlo ali pa tako vroče, da ne moreš verjeti. In v četrtek je bilo tako. Vroče za v kratke rokave. Seveda je zraven še "potuhnjeno" pihljalo in wola, bolezen je tu. 
Tokrat so boleče grlo in ušesa doletela mene. Ne pomnim, kdaj so me ušesa nazadnje bolela, ampak spomnim se pa bolečin. In v petek zvečer sem čutila, da bolečini ne bom mogla ubežati in da moram nekaj ukreniti. 

Vzela sem Doterrino eterično olje OnGuard, limono in čajevec. 

2-3 kapljice OnGuarda in limone sem kapnila v mali kozarček, ti. "štamprle" in požirek mešanice grgrala kolikor dolgo sem lahko in ga nato pogoltnila. Grgranje sem ponavljala na 2uri.
Naredila sem mešanico nosilnega olja in OnGuard in se mazala po podplatih 3-5x na dan (ob hujših bolečinah priporočajo tudi eolje origana, obvezno v mešanici z baznim oljem!).
Uho (celotno školjko) do grla sem namazala kar direktno z dvema kapljicama čajevca. Kasnejše ponovitve sem delala z mešanico baznega olja. (V primeru, če čajevca nimate, lahko uporabite tudi sivko). Zvečer sem vzela dve majhna koščka gazice in nanju kapnila po kapljico čajevca in si ju dala v uho (NE v notranjost, ampak v zunanji del uhlja!) ter odšla spat.
Celoten postopek sem ponavljala 2  dni. Izboljšanje je bilo očitno že po prvi noči. Danes po treh dneh bolečin v ušesu ni več, grlo pa me le še rahlo "žgečka", zato sem ponovila le še namaz mešanice po podplatih, da dvignem odpornost celotnega telesa.
I love DoTerra!  Eterična olja so me rešila bolečin in jemanja zdravil!


Dodatne informacije na eolja.doterra@gmail.com

 
Z vami in za vas,
Brigita







PS1: Vsa priporočila so za odraslo osebo in ne otroka!
PS2: Vsa priporočila so podana kot lastna izkušnja, ali izkušnje ostalih uporabnic. Nisem zdravnik ali diagnostik in ne postavljam diagnoz. Eterična olja niso zdravila, temveč lahko ob varni in preudarni uporabi lajšajo marsikatero tegobo. Za morebitno težave ne odgovarjam. Uporaba na lastno odgovornost.

Ni komentarjev:

Objavite komentar