nedelja, 6. april 2014

Družinski včlanitveni paket (Family in Home essentials Kit)

Za vse navdušence eteričnih olj DoTerra predstavljam včlanitveni paket za vsako družino ---> tako imenovani Family ali Home essentials kit


"Družinski paket" je zbirka desetih izbranih eteričnih olj, s šestimi čistimi osnovnimi eolji in štirimi mešanicami. 

S paketom boste prejeli tudi podporo Brigita's D teama in tako se boste naučili kako skrbeti za vsakodnevne potrebe svoje družine z enostavnimi in varnimi metodami, ki jih ponuja teh deset izbranih eteričnih olj. Vsaka članica prejme tudi ePriročnik za uporabo TOP13 eteričnih olj, da ji je lažje pričeti uporabljati dišeče stekleničke.


V obeh paketih se nahajajo 5 ali 15ml stekleničke eolj sivke, limone, poprove mete, čajevca, origana, kadila ter mešanic DeepBlue, Air, ZenGest in OnGuard, ki rešijo marsikatero težavo.

Uporaba posameznih eolj:

Sivka (lavender) umirja. Moji hčeri zaziblje v miren spanec z masažo v baznem olju... ju zmasiram po tusiranju. Enkratna je za meditacijo, , z bazo mažemo buške, modrice, po pikih, odganja zunanje nevšečnosti, za hitrejšo regeneracijo poškodovane kože. Tedenska kopel s sivko dviga imunski sistem.

Poprova meta (pepermint) hladi. Enkraten je v mešanici z destilirano vodo in sivko, se posprejamo pod oblačilom in uživamo v hladu. Lahko ga nanesemo na zatilje, kapnemo limone in peperminta v avtu v difuzor in nam bo pomagal pri dvigu energije za med vožnjo. S sivko ga lahko uporabimo tudi pri napetosti v glavi (namažemo na sence) ali ga vonjamo pri nosečniških nelagodjih. Enkraten je v vroči čokoladi ali pralinah (obožujete After eight okus?).

Limona (lemon) osvežuje, v difuzorju razbije vonj po kuhanju, kapljica zjutraj v šamponu nas prebudi, v kozarcu vode nam dviga energijo, spodbudi delovanje telesa. Enkratno se obnese s sodo bikarbono za čiščenje kopalnice ali pa s kisom in vodo za čiščenje tal. Obožujem jo v jogurtovi torti.

Čajevec (melaleuca), enkraten v borbi z vsemi nepravilnosti na koži, pri respiratornih težavah, za čistilne učinke v prostorih, je izredno nežen, hkrati pa izredno učinkovit. Namažemo ga na praskajoče grlo ali pa kapnemo v vodo in zgrgramo, za preventivo pred nelagodnostim v ušeih ga mažemo po ušesni školjki do bezgavk. Dodamo k mazilu za nego dojenčkove ritke. Enkraten je kot preventiva proti ušem s sivko.

Origano (oregano) ima neverjetne čistilne učinke. Je izredno močno olje; imenujemo ga vroče eolje. Uporabimo ga pri dvigu imunske odpornosti. Za otroke ga redčimo 3x več kot za odrasle. Če ste v dvomu koliko, uporabite Origano touch izvedbo, čistega pa uporabljajte zase in v kulinariki kot začimbo.

Zadnje čisto eolje v družinskem paketu je eolje kadila (frankincense), pridelan s parno destilacijo iz smole drevesa bosvelija. Je "sveto" eolje. Je eolje za vse, saj je najmočnejsi podpornik imunskega sistema in celičnega delovanja. Je zelo spiritualno eolje. Uporabljajo ga pri izvajanju joge, meditacije. Kapljica na nebu pomaga pri hujši napetosti v glavi. Kapljico kadila lahko dodamo k drugim eoljem in jim povečamo delovanje (potencira njihovo moč). Koža ga obožuje. Dodajte kapljico eolja kadila v svojo nočno kremo za obraz. Je en najbolj cenjenih in dražjih eolj pri Doterri.

V paketu so tudi 4 mešanice. To ne pomeni, da so pomešane z baznim eoljem, temveč je v eni steklenički več čistih eteričnih olj.

Mešanica Air (ex Breathe) je najbolj uporabna mešanica za podporo respiratornega sistema. Lahko ga inhaliramo v zaparjeni kopalnici ali difuzorju ali pa mažemo na podplatke/prsa/med lopatke. Idealna je uporaba čez dan, da se pljuča čimbolj polno zadihajo.

Mešanica OnGuard je podpornik imunskega sistema. Z mazanjem po podplatkih pomagamo malčkom pri dvigu/vzdrževanju imunskega sistema, v difuzorju nam osveži/očisti prostor. Z njim cistimo delovne povrsine; kljuke, tla. Doterra ima celo linijo OnGuard s čistilnim koncentratom, gelom za pranje perila, zobno pasto, pastili ...

Mešanica DeepBlue je enkratna za vse športnike, saj pomaga pri sproščanju mišic. Je idealna mešanica za masažo. Športnikom je enostavno nepogresljiva. Obstaja tudi krema za hitrejsi in lazji nanos.

Mešanica ZenGest (ex DigestZen) je naša najljubša mešanica. Hčeri pomaga pri nelagodnostih v prebavilih. Pomaga pri prebavljanju hrane in občasni razdraženosti želodca. Pomaga zmanjšati napihnjenost, vetrove in občasne prebavne težave.

Nakup z včlanitvijo nam doprinese: 

  • -25% cene;
  • članarino v vrednosti 24,50€;
  • pri Family essential kitu poleg GRATIS prejmemo še pepermintove in OnGuard beadletse, pri najbolj prodajnim Home essential kitu pa difuzor Petal 2.0; 
  • sample vrečkico,
  • mojo podporo in svetovanje, aktivno sodelovanje v BrigitasDteamu (FB skriti skupini), ePrironik za uporabo TOP13eolj; spletno izobraževanje, srečanja v živo, nagradne igre in še in še.

Se pravi NAJBOLJ PRODAJNI PAKET PRI doTERRI je Home Essential kita, v katerem prejmete vsa eolja v 15ml različici, poleg pa GRATIS prejmete difuzor Petal 2.0 in članarino v vrednosti 24,50€. 
Cena tega paketa s poštnino pride 283,54€ (7 pv točk je povrnjeni za poštnino-več kolikor je njena vrednost!).

Včlanitveni paket Family essentials kit s Pepermint in OnGuard beadletsi je le 148,54€ (poštnino dobite povrnjeno v 7 pv točkah!)! Ta paket vsebuje le 5ml velikosti stekleničk, se pravi je vsebnosti 3x manj, kot pri Home essential kitu, plus difuzor morate kupiti posebej. Seveda, pa je vsebine dovolj za prve korake in pridobitev izkušenj z eolji.

Se pravi Paket desetih eolj v 15ml ali 5ml različici, plus dodatni difuzor ali pepermint in OnGuard beadletsi in brez plačila članarine!

VSE TO PREJMETE OB VČLANITVI!

ŠE enkrat... S tem si pridobite možnost nakupov -25% ceneje za celo leto. Kupujete lahko kadarkoli želite. Včlanitveni nakup je lahko tudi vaš prvi in zadnji nakup. Z včlanitvijo nimate nikakršnih obveznosti. Sama predlagam le, da v primeru naslednjega večjega nakupa nad 125pv, le tega opravite do 15. v mesecu, saj boste za ta nakup prejeli gratis POM (promocijski izdelek meseca).  Če tega ne želite, ga pač opravite kadarkoli v mesecu. 


Z izbiro paketov prihranimo, saj je seštevek vrednosti posameznih eolj glede na ceno pri Home essential kitu kar 112,24€!
 

Za vse dodatne info ali naročila pišite na info@brigita.si.

Z vami in za vas,
Brigita

Ni komentarjev:

Objavite komentar