četrtek, 3. april 2014

Frakcionirano kokosovo olje

Eterična olja DoTerra so visoko koncentrirana kakovostna olja terapevtske narave. Ob pravilni uporabi so zelo varna in enostavna za uporabo. Nanašamo jih na našo kožo brez zadržkov. Zanje je najboljše, da jih uporabljamo z enim baznim/osnovnim/nosilnim oljem (razen eterična olja kadila, sivke in čajevca, ki so znani kot varna olja za direktno nanašanje na kožo). Mažemo tja, kjer je mesto "problema" ali pa na splošna mesta, kot sta podplati ali zatilje. Ti mesti sta še posebej priporočljivi za starejše ali dojenčke, katerim koža je občutljiva in še posebej dovzetna za dražljaje, ki jih "sprožimo" ob nanosu. Pred prvo uporabo priporočam, da najprej naredite test pod kolenom. Po eni uri bo razvidno, ali ste vi oziroma vaši člani družine na določeno olje slučajo preobčutljivi. Večina se na čista, kakovostna olja odziva brez reakcij.

Zavedati se moramo, da eterična olja v vodi niso topna. Blaga eterična olja lahko popijemo z vodo, kaj več učinka pa ne bomo dosegli. Ravno zato priporočam mešanje z enim baznim oljem. Najbolj priljubljena bazna olja so frakcionirano kokosovo olje DoTerra, jojobino, oljčno, mandljevo, avokadovo olje ali karitejevo maslo.



Frakcionirano kokosovo olje DoTerra je naravno olje, vrhunske kvalitete, ki se hitro vpije v kožo, zato je idealen za vse akutne terapije. Njegova mehkoba ob nanosu vas bo očarala. PH vrednost olja je najbolj podobnen naši koži. Hitro se upija in zato ne maši por in je odličen za suho ali problematično kožo. Koža po nanosu bo svilnato mehka in ne mastna kot pri drugih rastlinskih oljih. Je brez vonja ali barve in v tekočem stanju, saj se ne strdi na sobni temperaturi. Za sabo ne pušča madežev, zato je idealen za nanos. Nima roka uporabnosti. Priporočam.

Dobi se ga v 115ml embalaži, za 22,78€ (članska cena 17,08).
Za naročilo ali dodatne informacije pišite na eolja.doterra@gmail.com :)

Z vami in za vas :)
Brigita

Ni komentarjev:

Objavite komentar