torek, 1. april 2014

Uvod

V prvi vrsti sem ženska, hkrati tudi žena in najbolj ponosna ter skrbna mamica. 

Zadnja me je pripeljala do eteričnih olj DoTerra. Hud padec starejše hčere in neprespane noči zaradi mlajše hčere ter alergije so mi dale razlog za raziskovanje do čim bolj naravnega stila življenja, dviga imunskega sistema, zdravljenje brez zdravil ter ukinitev vse možne kemije v našem domu.

Našla sem rešitev mnogih "težav". To so eterična olja DoTerra, ki se jih lahko uporabljam na nešteto načinov. So kakovostna olja terapevtske kvalitete, 100% naravna! Kapljico olja lahko uporabim kot zdravilo na rani, kot dodatek osnovnega olja za masažo, ali pa ga po potrebi zaužijem, kar ostala olja v večini primerov ne smemo. Se pravi, da jih lahko ob pravilni uporabi uporabljajo prav vsi! Tudi najmlajši člani družine. 

Obstajajo čista eterična olja, mešanice in dodatki za uporabo :) 
MOŽNOSTI ZA UPORABO JE OGROMNO!!! 

Več informacij o uporabi posameznih olj bom opisala v posameznih postih, TUKAJ pa si lahko ogledate celoten seznam vseh eteričnih olj DoTERRA in kratek opis (v angleškem jeziku) ALI pa prelistate njihov KATALOG.

Eterična olja bom nakupovala skupinsko preko lastne spletne trgovine, Če želite opraviti nakup sami, pa kar hitro kliknite ---> TUKAJ. ino "Europe-other",  "Begin shopping". Opomba: K videni ceni bo na koncu prištet še 22% davek ter 7,30€ poštnine.
NAJBOLJŠI način pa je seveda včlanite prek mydoterra.com/brigita/, desno Join izpolnite vse podatke in kupuje eolja po znižani ceni (-25%). Vse o včlanitvi lahko izveste TUKAJ.

Pred nakupom lahko preverite tudi celoten cenik VSEH IZDELKOV.


VERJEMITE MI, eterična olja DoTERRA so pravo darilo našega prelepega planeta! Uporabimo jih brez slabe vesti in se ob fenomenalnih rezultatih veselimo!  

Za vsa dodatna vprašanja ali naročilo pišite na eolja.doterra@gmail.com. Z veseljem vam bom odgovorila.



Z vami in za vas :)

Brigita

Ni komentarjev:

Objavite komentar