sreda, 2. april 2014

Proti mrčesu z mešanico Terrashield

Bliža se čas poletja, čas užitkov v naravi. Sprehodi po travnikih, v gozdovih, šotorjenje. Vendar smo ob vseh teh dejavnostih zaskrbljeni, saj nam igro in veselje lahko prekriža mrčes. Piki komarjev so nadležni, srbeči, ugrizi klopov pa zaskrbljujoči in nevarni. K sreči obstaja 100% naravno sredstvo proti tem nadlogam. Mešanica eteričnih olj TerraShield!  

TerraShield® je popolnoma naravna formula skrbno izbranih terapevtskih eteričnih olj, mešanih v bazi čistega frakcioniranega kokosovega olja. Osnovna funkcija eteričnih olj je zaščita pred insekti in drugim mrčesom. Za razliko od drugih proizvodov, ki vsebujejo sintetične in strupene kemikalije, je TerraShield  naraven pristop proti insektom. TerraShield je svež, ima lahek citrusov vonj, ki je nadvse poživljajoč. Varno ga uporablja vsakdo v družini (tudi štirinožni ljubljencčki). En nanos omogoča zaščito, ki traja do 6 ur.

TerraShield lahko uporabljate topično in aromatično.
Za topično uporabo si lahko naredite sprej (ali pa kupite Terrashiled v spreju) in ga nanesete na oblačila in izpostavljene dele telesa. Lahko ga tudi nanesete na kožo. Na morju, pikniku ali mogoče vrtni zabavi, pa se mešanica TerraShield enkratno obnese v difuzorju. Nekaj kapljic in zaščitili boste sebe, otroke in goste.

Nekaj variant izdelave zaščitnega spreja.
1. 1dl destilirane vode, 15-20 kapljic eo TerraShield,
2. 1dl destilirane vode, 15-20 kapljic eo TerraShield, 5k limonine trave,
3. 1dl destilirane vode, 15-20 kapljic eo TerraShield, malo alkohola, do 10 kapljic eteričnega olja sivke :) Ta mešanica se uporablja proti klopom.


DODAJAM:
Po dvoletni uporabi Terrashielda lahko povem še dobro izkušnjo uporabe. Enostavno nanesemo 1kapljico na dlan, razmažemo in nanesemo na oblačila in odkrite dele telesa. Ker je mešanica že redčena s kokosovim oljem v originalu, je uporaba varna. Na ta način smo res temeljito zavarovani, saj so nekateri "morski komarji" res "krvoločni.
Enako uporabljam Terrashield tudi pri domačem kosmatincu (psu) :) 




Še video predstavitev.

OD JUNIJA 2016 NA VOLJO NOVA IZBOLJŠANA MEŠANICA Z EOLJEM ABORVITAE! V dveh različicah. 15ml steklenički in 30ml razpršilki za direktno uporabo!
 
Se želite naravno zaščititi pred insekti? Potem je mešanica eteričnih olj TerraShield pravi za vas. Cena 15ml je 17,88€ (članska cena -25%), 30ml v razpršilki 32,54€ (članska -25%).
Info in naročila na eolja.doterra@gmail.com :)

Z vami in za vas
:)
Brigita

Ni komentarjev:

Objavite komentar