nedelja, 12. oktober 2014

Nakup in včlanitev

Večkrat dobim zastavljeno vprašanje, kako lahko pridete do eteričnih olj tudi vi.

Imate več možnosti.


Če želite priti najhitreje do eteričnega olja ali drugih Doterra proizvodov opravite nakup sami. Kliknite ---> TUKAJ.  Izberite "Europe-other" in "Begin shopping". Odpre se vam moja "online trgovina". K videni ceni bo na koncu prištet še 22% slovenski davek (tako so cene enake kot tu na blogu) ter 10€ poštnine. Naročilo bo pri vas že naslednji dan ali najkasneje čez dva dni.


Druga, cenejša varjanta je, da se v Doterro včlanite. Letno članstvo znaša 20€ oz. je ob nakupu nekaterih paketov celo brezplačno. Tako lahko kupite vse proizvode 25% ceneje, pri vas so naslednji dan oz. najkasneje čez dva dni. Vaš dodatni strošek je le 10€ poštnine za vsak nakup. 
Kot član nimate nobenih obveznosti, lahko pa koristite nekatere ugodnosti z vsakomesečnim nakupom, zbiranjem točk itd. (za več dodatnih informacij mi pišite na email eolja.doterra@gmail.com).
V mesecu oktobru je posebna akcija za novopečene člane, da ob nakupu nad 100pv in z naslednjim mesecem (v novembru) še enim nakupom nad 100pv dobite gratis Lifelong Vitality pack (LLV paket) v vrednosti 114€! 
AKCIJA PODALJŠANA DO 15.11.2014! :)









 


Tretja varianta pa je, da počakate name :) 
Eterična olja in ostale produkte preko lastne "online trgovine" naročam na datum, ki je objavljen v "glavi bloga". To se zgodi načeloma enkrat mesečno. S tem morate vi počakati in se mi prilagoditi, da zberem več naročil, a vam zato poštnino iz Anglije "častim" in je vaš strošek le poštnina do vašega doma (oziroma naročilo prevzamete osebno).


Se pravi možnosti so tri, vi pa izberite vam najljubšo. :)

Za kakršne koli dodatne info mi pišite na eolja.doterra@gmail.com in z veseljem vam odgovorim na zastavljena vprašanja.

Z vami in za vas,
Brigita 



Ni komentarjev:

Objavite komentar