ponedeljek, 1. avgust 2016

Avgust, mesec priložnosti



Wwaaaaaawwww. Ta mesec je gotovo mesec mojih najljubših eolj! In zato komaj čakam, da predstavim vse akcije tega meseca!!!



-10% za mešanico InTune, nepogrešljiv blend za fokus, delo, koncentracijo. Obvezno uporabljam prav vsak dan, da so misli bolj usmerjene in je zato delo veliko hitreje in kvalitetneje narejeno.
Člani prejmemo ob nakupu za 125pv 5ml Digestzen mešanice. Mešanica, ki rešuje vse prebavne motnje in brez nje ne znamo več żiveti (druga hči je hud alergik in samo klanjam temu eolju!).



Ob nakupu za 200pv (TUDI NOVI ČLANI!!!) prejmete komplet OnGuard produktov! Top, top, top!!! Naj bo vaša zima letos res zdrava! V kompletu prejmete OnGuard eolje, softgels beadlets in troath Drops (bonboni za grlo). RES ENKRTNA kolekcija, ki odstrani vse bacile in bakterije! 



Do razprodaje mozno narociti tudi 4eolja za kuhinjo ti. Summer sensations kit . Bazilika, tangerine, črni poper in cliantro. ZAAAAKON!! Cena 22€+ddv.


 
Ter nenazadnje, končno na voljo tudi njihov čudovit gel za prhanje! Must have za prav vse! Tako noro dišeč, z eolji in naravnimi sestavinami! Končno na razpolago v Evropi tudi DDR Prime za obnovo celic. Uporablja se pri težjih bolnikih, ki želijo podoro zdravim, ter čimhitrejše celjenje bolnih celic.



V mesecu avgustu planiram tudi več predstavitev po celi Sloveniji. JAVITE mi svojo lokacijo, da se dogovorimo za srečanje!!!

In na koncu. VSI BODOČI NOVI ČLANI. Javite se mi, ki bi se želeli včlaniti in izkoristiti te nore akcije, ali pa to storite kar sami preko mydoterra.com/brigita/

Ne pozabite, da si lahko ob včlanitvi izberete tudi SVOJE eolje/produkt, ki vam ga podarim jaz, sama!!!  

 
Naj bo avgust noooooro dišeč in zdrav! 

Z vami in za vas,
Brigita

Ni komentarjev:

Objavite komentar