nedelja, 5. marec 2017

Marčevske akcije

Yeeey, marčevske akcije so tu!

-10% OnGuard penica za roke. Resnično zaaakon stvar, saj milo ne teče mimo prstov po umivalniku, ampak se spremeni v penico in zato racionalno porabi, s pomočjo OnGuard mešanice eolj pa razkuži roke. 



- Ob LRP naročilu nad 125pv prejmemo člani GRATIS eolje ciprese.
Enkratna proti revmatizmu, razkužilo, za odpiranje zamašenih dihalnih poti, diuretik (izločanje vode iz telesa), pomirjevalo, oža žile, pomirja kašelj, poživi, z limono v difuzorju proti gripi .



- Ob naročilu nad 200pv pa prejmete VSI (tudi novi člani!) GRATIS kremico DeepBlue Rub in touch DeebBlue. Vrhunska stvar za vse sportnike, natege, pretege, zvine, heksenšuse, išiase, boleče križe...


- NOVI ČLANI ob Diamond Club vclanitvi nad 100pv prejmejo gratis eolje cedre
. Super je za suho kožo, nego/čiščenje obraza zvečer, pomaga pri odpravljanju aken in ekcemov, pomirja kašelj v difuzorju, ter nas v difuzorju zapelje v mirno spanje. In moznost prejetja naslednji mesec 25pv in se 25pv


- Končno v evropi tudi S&S žvečilke in gel za prhanje!




DODATNE MARCEVSKE AKCIJE! V okviru materinskega dne! Cene so brez ddv.

ZA VSE KI STE CAKALE BOGO AKCIJO Z DIFUZORJEM! Tu je! Poleg dobite gratis eolje Peace in Motivate. Top eolja za naša čustva!
Tista, ki še ne uporablja, tu so najboljsa top 3 eolja za zenske! Balance, Whisper in ClaryCalm. VRHUNSKI trojcek! Balance prizemlji, z Whisperjem se odišavimo, s ClaryCalm pa odpravimo boleče menstruacije in uravnamo hormončke. RESNIČNO nepogrešljiva eolja za vse ženske!
Tretji komplet pa uporabljamo za čiščenje obraza z obcutljivo, nečisto kožo.


 Vse info o včlanitvi, predstavitvah ali za poslovno priložnost... PIŠITE na eolja.doterra@gmail.com.

Wooohooo, naj se doTerramanija pricne 😁👌.


Z vami in za vas,
Brigita
Silver :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar