sreda, 2. december 2020

#KadiloVsakDan

Prečudovit, praznični december je tu in z njim najlepša, najljubša akcija doTerre, ko VSI, ki oddamo naročilo nad 200pv (tudi novi člani, ko se včlanijo z najbolj prodajnim Home essential paketom ali pa manjšemu Family essential paketu dodajo še nekaj drugih izdelkov) prejmemo gratis OLJE KADILO! 

Jaaaaa, gratis dobimo kralja med eteričnimi olji.

Zakaj je kralj? Ker je enostavno najboljši, nepogrešljiv in vedno v uporabi.



Video razlaga: 



Zato smo se v BrigitasDteamu odločile za 10dnevno akcijo #KadiloVsakDan, kjer članice sodelujejo v akciji s tem, ko uporabijo olje kadila na en njim ljub način in to objavijo na moj FB page @brigitazakrajsek oziroma delijo s storyu na IGju. SLEDITE AKCIJI TUDI VI in se naučite, kako zelo je olje uporabno. 





Draga DOTERANA članica BrigitasDteama in ti draga moja, ki boš to postala v prihajajočih decembrskih dneh!

Od 1. - 10. decembra 2020 uporabljaj olje kadila doTerra, se pri tem posnami/fotografiraj, deli posnetek/fotografijo na FB/IG, taggaj mene @brigitazakrasek in druge sočlanice in dodaj #KadiloVsakDan. Vsak večer boš imela možnost v skupini BrigitasDteam sodelovati v nagradih žrebanjih z dišečimi nagradami. 

Velja tudi za nove članice, ki olja še nimajo in v tem času oddajo svoje prvo naročilo. Klikni na mydoterra.com/brigita/ Join&Save in se nam pridruži.

  





Za dodatne info mi piši na info@brigita.si ali pokliči na 031-335-302.

Brigita :*


Ni komentarjev:

Objavite komentar