sobota, 22. november 2014

Facebook page in nagradna igra

Pravijo, da če ni na Facebook-u, potem ne obstaja  Ravno zato sem se odločila, da ustanovim še Page, kjer bom dodajala vse novosti tega bloga ter še kakšno zanimivo informacijo. 

Ste za akcijo? Hitro lajkajte page in jo delite s prijatelji. Za vsakih 100lajkov bom izžrebala srečnico/srečneža, ki bo prejel prečudovito dišeče darilce. 


Poiščete me lahko preko tega linka oz vtipkajte v facebook iskalnik Eterična olja Doterra - http://eoljadoterra.blogspot.com.

In ne boste verjeli! Pravkar sem izvedla žrebanje med vsemi 114. lajki. Srečnik/ca bo lahko izbiral-a med eteričnimi olji treh citrusov: limono, limeto ali divjo pomaranco. Všeč?
In.......
Zmagovalka je Julita Šerek :) Čestitam!

To pa še ni vse. Odločila sem se, da nagradim še dve srečnici, saj smo mejo stotih lajkov te strani prekoračili v manj kot 24 urah! To sta tisti, ki sta pritisni gumbek like kot prva in stota po vrsti. Taaadddaaaaam.... Špe La in Maja Lavrac. Yeeey, čestitke!

Že veste, kako se uporabljajo citrusi? Pripravljam post, kjer vam bo bolj podobno obrazložena uporaba prav vseh Kmalu...

Z vami in za vas, Brigita



Ni komentarjev:

Objavite komentar