ponedeljek, 16. marec 2015

Materinski dan in posebne ugodnosti

Marec. Mesec prebujanja narave, prvega pomladnega dne. Mesec ljubezni, ko se ženijo ptički. Mesec, ko praznujejo žene in mame.

V ta namen je Doterra pripravila posebne ugodnosti. 

Prečudovit šal z 5ml eteričnega olja Ilang ianga. Cena akcijskega kompleta 32.50€.

Tudi sama sem ga naročila in sem nad prečudovitim šalom navdušena. Res 
prelepo darilo za žensko.



Ilang ilang (Cananga odorata) se uporablja za parfum, razkužilo, proti depresiji, afrodiziak, upočasni hitrost dihanja in srčnega utripa ter znižuje krvni tlak, odličen za masažo. Redna cena 15ml je 56,94€. 

Posebna akcija je tudi za celotno linijo obrazne nege (podrobnosti lahko najdete TUKAJ) . O njej še nisem podrobno pisala, vendar so uporabnice izredno zadovoljne. Nova linija Verage je popolnoma iz  naravnih sestavin! Cena celotnega kompleta je 227€, pri tem pa prihranite 70€! Vsem, ki bi se odločile za nakup kompleta defenitivno priporočam včlanitev, saj prihranite še dodatnih 25%! Članska cena kompleta tako pride le 170,80€+ppt.



Zelo ugoden je tudi komplet mešanic eteričnih olj za razpoloženje: Elevation, Balance, Citrus Bliss in Serenity z difuzorjem Petal. (opis posameznih eolj najdete TUKAJ). Cena celotnega kompleta je 195€. Pri tem prihranite 30€. V primeru, da bi se odločili kupiti omenjeni komplet se vam defenitivno splača včlaniti. S tem prihranite še dodatnih 25%! Članska cena kompleta tako pride 146,40€+ptt. Letna članarina je 20€+ddv in s tem lahko kupujete vse Doterrine proizvode -25%. V primeru rednih mesečnih nakupov, pa ste deležni tudi drugih ugodnosti. Če ste zainteresirani za včlanitev mi pišite na eolja.doterra@gmail.com ali pa se udeležite DC dogodka- predstavitve najbolj uporabnih eteričnih olj iz Family kit-a. 

Ob tem vas vabim na naslednje srečanje, predstavitev  Family kita, ki bo ta četrtek, 19.3.2015 ob 17.00. Dobimo se v Galeriji Mestne knjižnice Grosuplje. Z nami bo tudi "prva Doterrovka" gospa Tjaša Šercer. Svojo prisotnost mi prosim najavite na mail eolja.doterra@gmail.com, saj za to srečanje pripravljam posebno presenečenje ;) Vljudno vabljeni.

Lep dan, z vami in  za vas,
Brigita
PS:
Nakup izbranih proizvodov lahko naredite preko moje spletne trgovine http://www.mydoterra.com/brigita/ , desno Shop for products, preverite, da je označeno Europe-other in Begin shopping :) Ali pa mi pišite na eolja.doterra@gmail.com :)


Ni komentarjev:

Objavite komentar