torek, 7. junij 2016

Junij, mesec zaupanja

Po starem ljudskem izročilu je mesec junij, mesec zakona, mesec zaupanja. Tudi midva z možem ravno danes praznujeva obletnico poroke :) Zavedava se, da je zaupanje temelj zakona.

Doterra je zgradila visoke standarde in s tem zaupanje svojih članov in uporabnikov njihovih produktov. Njihova eterična olja so vrhunske, najvišje kakovosti in kakovost še vedno naraša z izboljšanimi mešancami, osnovnimi eteričnimi olji, prehrambenimi dodatki in seveda z zadovoljeno publiko. Trenutno je največje podjetje z eteričnimi olji na svetu! Z kar 80% ekskluzivnih eteričnih olj! In res sem ponosna, da pripadam k tej sredi tudi jaz.

Zaradi srčnosti članic, ki se preko mreżnega marketinga povezujejo, postane del te družine z včlanitvijo vsak nov član. Včeraj sem imela możnost spoznati naši Ameriski uplinerki Alison in Kristin in lahko s ponosom potrdim, da tako veliko pozitivne energije nisem čutila že dolgo. Biti najsrečnejši za uspeh svojih podčlanic ni samoumnevno, tu pa se spodbuja ravno to. Srčnost, odkritost, teamsko delo, biti ponosen na svojo ekipo in vsakega člana. Mislim, da se niti sama nisem na začetku zavedla, kaj pravo teamsko delo dejansko pomeni. Kaj pomeni, spodbujanje v pravem pomenu! Kaj pomeni odkrito srečo za uspeh. In nenazanje, kaj pomeni biti finančno neodvisen, ko z dodelanim "compensation planom" natanko veš, koliko in kdaj boš zaslużil. Ne, nikomur ni poslano in dano. Tudi najvišjim leaderjem ne. Pa vendar ima vsak możnost uspeti. Vsak lahko dozivi svoje sanje. Zakaj ne bi stopili nasproti njih z vrhunskimi produkti v vrhunskem podjetju.


Ta mesec nam je Doterra do 15.6. pripravila 5ml Serenity mešanice (za clane), ki je nepogrešljiva za umirjanje naših malčkov pred/za spanje in nas po napornem dnevu. Ob narocilu nad 200pv vsak (tako član. kot nečlan) orejme gratis Immortelle, za -10% pa si lahko nakupimo lasno kozmetiko.



Se strinjate s spodnjo trditvijo? Jaz se, zato sem tu. Pridrużite se mi, če ste enakega mnenja!


Za vami in za vas,
Brigita

Ni komentarjev:

Objavite komentar