sreda, 22. februar 2017

BOGO 3.dan

Pozdravljeni!
Tokrat so se pri doTerri odločili, da poskrbijo za našo lepoto tako navzven, kot navznoter. Ob nakupu mešanice Immortelle prejmete DDR prime GRATIS.


Fotografija osebe doTERRA Europe - Corporate.
Immortelle, anti-aging blend. Mešanica olj: Boswellia frereana (frankincense-kadilo), Santalum album (sandalovina), Lavandula angustifolia (sivka), Commiphora myrrha (Myrrha), Helichrysum italicum (smilj) in Rosa damascena (vrtnica).
Gre za čudovito mešanico zelo redkih, močnih, cenjenih, dragocenih eteričnih olj, ki že skozi zgodovino veljajo za olja lepote oziroma po svojih koristih, ki vplivajo na lepoto. Namen mešanice je, da varuje in neguje kožo ter hkrati pomaga zmanjševati motnje, težave, vnetja kože in zelo pomembno vpliva na sam proces (ne)staranja kože. Podpira zdrave celice kože, olja spodbujajo kožo, da je bolj gladka, sijoča, mladostna in zdrava.
Veliko je načinov, kako skrbeti za splošno zdravje naše kože, koža pa je konec koncev tudi tista, ki je odraz našega zdravja, naše vitalnosti in dobrega počutja. Pitje veliko vode, doza vitaminov in mineralov je odlična dopolnitev izdelkov za nego kože.
Osnoven koristi/prednosti olja IMMORTELLE:
- Pomaga revitalizirati, obnoviti od sonca poškodovano kožo.
- Spodbuja matriko tkiva, da popravlja in obnavlja kožo.
- Podpira zmanjšanje vnetij kože (»vnetja« imajo pomembno vlogo v procesu staranja kože).
- Koži pomaga ohraniti in uravnovesiti naravno vlažnost kože.
- Kožo pomirja in blaži.
- Immortelle se zlahka absorbira v kožo, zaradi česar je koža videti mehka in gladka, ni mastna.
Zelo enostavno je za nanašanje, uporabo v 10 ml roll on steklenički. Za vse, ki si želijo bolj sijočo, mladostno in zdravo kožo. Zmanjšuje videz brazgotin, madežev, strij, očesnih gub.
Če ga nanesemo na zatilje in za ušesne mečice zmanjšuje tudi napetost.

Uporaba: Zmerno nanesemo na čisti obraz, vrat oziroma težavna področja, 1 kapljico. Posebno pozornost namenimo starostnim pegam, gubam. Za posebej občutljivo kožo lahko tudi redčimo s kokosovim oljem ali katerim drugim baznim olje. Preprečimo nanos v oči. Jaz priporočam redčenje, saj je mešanica res močna!
Zelo enostavna in priporočljiva vsakdanja raba pa je, da dodamo kapljico v vašo dnevno/nočno kremo in jo dopolnimo z vrhunskimi eteričnimi olji. Vaša koža bo to kapljico zaznala zelo hitro saj bo mehka in nežna.

Video predstavitev: https://youtu.be/enNzMOYA3I8
Cena 10ml v roll onu je 122,00€, članska 91,50€, zato za nakup PRIPOROČAM včlanitev, če še niste član.

Poleg GRATIS prejmete Softgele DDR Prime, katere mešanica izbranih eolj Frankincense, Wild Orange, Lemongrass, Thyme, Summer Savory, Clove, and Niaouli pripomorejo k zdravju, obnovi in delovanju celic. DDR Prime zagotavlja antioksidantno zaščito in podporo zdravemu odzivu celic na stresne situacije.
Uporaba: Dnevno 2x po 1kapsulo med obrokom.
Redna prodajna cena je 81,34€, tokrat v BOGO akciji GRATIS!

ENKRATNA Video predstavitev: https://youtu.be/QaBbSLhhO0Q


Za dodatne info pišite na zs ali eolja.doterra@gmail.com
Brigita

silver WA

Ni komentarjev:

Objavite komentar