petek, 24. februar 2017

BOGO 5.dan

Yeeey, današnji petkov BOGO je vrhunska priložnost, da naredimo malo zaloge dveh najbolj uporabnih eolj pri doTerri!

Ob nakupu mešanice OnGuard prejmete GRATIS eolje sivke!


On Guard je namenska mešanica za podporo imunskemu sistemu, ki jo sestavljajo eo divje pomaranče, klinčkov, cimeta, evkalipta in rožmarina. Pri nas je dnevno v uporabi redčen na podplatih zjutraj, da nas obvaruje v času sezonskih bolezni in viroz. Trkam, le par smrkljev smo imeli to zimo. Prav tako ga v difuzorju spuščam v prezračen prostor po tem, ko pridemo iz službe in vrtca, da očisti zrak in obvaruje ostale, če slučajno kdo od nas smrka. Ko nekdo zboli, mu ne glede na simptome nanašamo redčen On Guard na 2h na podplate, večkrat čez dan ga za razkuševanja zraka po malem vklapljamo v prezračen prostor. Če boli grlo, ga redčeno mažemo na vrat, midva tudi grgrava v vodi. Za hude oblike herpesa ga na 15min kakih 4x redčenega maževa na mesto, kjer prične pikati in kazati da bo nastal. V razpršilki z vodo razkužujem igrače, kljuke, vse površine, tudi previjalno mizo, le pred uporabo pretresem. Prijateljica s par šprici iz take razpršilke razkuži ozračje solne sobe, pred vstopom novega gosta. Po umivanju zob grgram tudi on guard v vodi, sploh če se mi z aftami kaže padec imunskega sistema. Z alkoholnim kisom, masko in rokavicami ter papirnato krpo odstranim plesen na steni, en poteg in nova krpica, rabljena pa v vrečo. Ko čistim, da dodajam bodisi sodi bikarboni in z malček vode naredim pasto za čiščenje WC, z alkoholnim kisom in vodo naredim vsenamensko čistilo za kuhinjske in kopalniške površine, za mizo, pod mizo (malčici :) ), loščenje korita in umivanje oken. Tudi kako kapljico v vedro z vodo, malo kisa, da me ne skrbi, s čim čistim tla in da se mi malčica potem tam lahko plazi, brez da imam slabo vest. Kapljico ali dve dodam detergentu za pranje perila ali milu za roke, da imamo antiseptičnega, sploh super ritual, ko pridemo domov iz vrtca. Nepogrešljiv oljček za vsak dom :)
Video opis: https://www.youtube.com/watch?v=pPvF54UtJLY
# pred naročilom na FB strani doTERRA Europe - Corporate preverite, če izdelek ni že razprodan. Cena On Guard redna 48,80€/članska 36,60€. Vreden 37,50pv točk. Max 5 izdelkov BOGO na račun.

Eo sivke je prvo olje je pomirjujoče olje, ki te zlahka popelje v miren spanec. Največkrat je v rabi redčen na prsih, med lopaticami in zatilju, če imamo nočni dražeč kašelj, ga v trenutku pomiri. Redčena okoli ušesa, ko prične boleti. Redčen na podplatkih nas umirja, redčen na ličku, kjer izrašča zob nam omili vse tegobe povezane s tem, s poprovo meto mi odnese glavobol, na podplatih hladi opeklino in počasi zbija previsoko in že neznosno telesno temperaturo. V razpršilki z vodo jo prešpričam po vzmetnici in vzglavniku pri menjavi posteljnine, v milu ga redčim predno ga spustim v pomirjujočo večerno kopel za malčici ali zame, redčen na pulznih točkah zapestja, pod ušesi, zatilju, podplatih in na srčnem predelu me pomiri ob bolj stresnih dnevih, na trebuhu ob menstruaciji, nasploh pomaga ob vseh hormonskih valungah, na pulznih točkah pomalem zniža previsok pritisk, pomaga pri trmastih izpadih (le kanček nanesem na ramena ali zatilje malčice), v difuzorju imam svojo mini meditacijo s sivko, ob blagi obliki herpesa jo nanesem čisto, enako v primeru pika, poleti si proti klopom z njo ojačam repelent, je prva pomoč za rdečico, srbečico, žulj (plezalci!), ureznino, očiščeno rano, opeklino, mozolj in nasploh vse, kar se pojavlja na koži. Ena a olje za vse, ki želite narediti domačo kremo za obraz ali za plenični izpuščaj in nasploh oljček, ki sem ga najprej uporabljala pri malih dveh. V šampon za nego proti prhljaju in s kokosovim oljem na umite lase na konice. Pa za sproščujočo masažo nog po napornem dnevu.. V kulinariki le za zobotrebec v poletno limonado, namesto vanilije v peciva, za zobotrebec v stopljeno belo čokolado, ko delate pralineje v silikonskih modelčkih in na ribjih jedeh v kombinaciji z limono, mnjam! Ahh, rajši neham, ker bo nastal večstranski esej. Naša sivka :)
Video predstavitev: https://www.youtube.com/watch?v=wjbHnTrTeKc
# pred naročilom na FB strani doTERRA Europe - Corporate preverite, če izdelek ni že razprodan. Eo sivke je vredno po redni ceni 31,320€/ po članski 23,49€.

Wooooho, hitro naročit, preden bo razprodan BOGO! :D

Brigita

Ni komentarjev:

Objavite komentar