četrtek, 23. november 2017

BOGO 4.dan

💙💙💙Bogo dan 4💙💙💙

KUPIŠ Peace Touch in dobiš Motivate Touch.

Članska cena za 10 ml Peace touch: 22,27€, nečlanska cena 29,68 eur (20,5 PV).

💛Limit 5 na račun.💛

💙 V današnjem hitrem tempu družbe je normalno, da postanemo zaskrbljeni, preobremenjeni, in prestrašeni ne glede na starost. doTERRA Peace Touch je pomirjujoča mešanica eteričnih olj cvetic in mete in nam je pozitiven opomnik, da nam ni treba biti popoln, da bi našli noranji mir. Umirite se, globoko vdihnite, in se znova povežite z vašim notranjim mirom. To mešanico za pomirjanje uporabite za spodbujanje občutkov zadovoljstva, mirnosti, ko tesnobni občutki preplavijo naša čustva. Spodbuja občutek miru in zadovoljstva, ter preprečuje občutek tesnobe in strahu. Za pomiritev uma si jo nanesemo na sence, vmasiramo v napeta ramena, ko nas napadejo občutki tesnobe jo globoko vdihujemo iz dlani. Mešanica nam pomaga pomiriti žalostnega in nemirnega otroka z nanosom na podplate.

💛 doTERRA Motivate® Touch mešanica s kombinacijo mete in citrusov ima svežo, menta aromo, ki spodbuja občutek zaupanja, poguma in prepričanja. Vsi imamo včasih blokado v našem življenju, ki nam povzroči občutek dvoma in pesimizma. Ta mešanica vam bo pomagala sprostiti svojo ustvarjalno moč in najti pogum, da boste zopet verjeli vase. Preprečuje negativna čustva dvoma, pesimizma in cinizma.
Mešanico nanesete na sence, da pridobite fokus za cel dan ter na zapestje, če vas čaka naporen in deloven dan. Če imate pomemben govorni nastop, jo nanesite na zatilje. Športniki si jo nanesejo na pulzne točke telesa pred vsako udeležbo na športnih prireditvah in drugih tekmovanjih.

Za dodatne info pisite na eolja.doterra@gmail.com ali pa opravite nakup kar sami. Kliknite na mydoterra.com/brigita/ Join&save, vpisete podatke, vclanitveni Welcome kit in eolje Touch Peace. Motivate vam doda program sam.

Z vami in za vas, Brigita

Ni komentarjev:

Objavite komentar