petek, 23. februar 2018

BOGO 5.dan

FINALE, zadnji BOGO tega tedna. 🔝💫

Kupiš eolje ZenGest, PREJMEŠ GRATIS eolje Smart&Sassy!
Clanska cena 36,60€, prodajna 48,80€ 💫



ZENGEST (bivšo poimenovanje Digestzen), Digestive Blend je naboljša mešanica eteričnih olj za uravnavanje sistema v prebavnem traktu (tudi po bolezni). Je mešanica eteričnih olj ingverja, pehtrana, kumine, peperminta, koriandra in janeža. Vsako od teh olj ima svoje prednosti, skupaj pa delujejo kot učinkovita terapevtska mešanica, ki se uporablja pri prebavnih motnjah-driska, zaprtju, bolečinah v trebuhu, trebušnih krčih, zgagi, ko kaj slabega pojemo, pri vseh vrstah slabosti. Za aromatično, topično ali interno uporabo.

Vsakemu, ki pride na mojo predstavitev eteričnih olj povem, da je to najboljša mešanica eteričnih olja ever. Moji hčeri zaradi hudih alergijskih krčev rešuje življenje. Dobesedno! Vsakič ko jo namažem, ji v 10-20ih minutah vidno odvzame bolečine. Brez njega bi bili izgubljeni, saj "uradnega" zdravila zanjo nimamo. To eolje NIKOLI ne bo manjkal pri naši hiši, nikoli.

Uporabljamo ga za topično uporabo, s katero mažem hčeri po trebuščku in po podplatkih po potrebi. Resnično pomaga pri katerikoli prebavni težavi. Od bruhanja, do driskanja ali zaprtosti. Meni odvzame bolečino v želodcu v 10ih minutah, ali občutek zgage, slabost, ali tiščanje zaradi "prekrška".

Enkratno se obnese tudi pri bolnikih s Chronovo boleznijo. Nekaterim je dovolj samo topična uporaba, drugi (odrasli) pa se poslužujejo tudi oralne uporabe. 


SMART&SASSY (bivšo poimenovanje Slim&Sassy) je metabolični blend, ki pomaga spodbujati zdrav metabolizem. Sestavljen je iz mešanice večih eteričnih olj, in sicer iz grenivke, limone, mete, ingverja in cimetove skorjice. S svojim aromatičnim vonjem vpliva na boljše razpoloženje in obvladuje lakoto oziroma občutek sitosti. Interno pomaga podpirati zdravo presnovo na način, da se vzpostavi naravni mehanizem, ki spodbuja izgorevanje maščob, kar daje največjo učinkovitost. Nekaj kapljic eolja v pijači pred obroki spodbuja naravne mehanizme v telesu pri nadzorovanju telesne teže in pomaga nadzorovati občutek prenajedanja. Enkratno se obnese pri lenem prebavnem traktu (in posledični zaprtosti). Meni je enkraten v doma narejeni masažni ploščici ali pilingu, saj pomaga probematični koži k napetosti. Enkratno odvaja vodo!

Kaj še čakate??! Hitro si zagotovite svoj dvojček in ga naročite preko mydoterra.com/brigita/.

Za dodatne info sem vedno na voljo na e-naslovu eolja.doterra@gmail.com.

Z vami in za vas,
Brigita



Ni komentarjev:

Objavite komentar