sreda, 14. februar 2018

Februarske akcije

Februar!! ❤❤❤

❤️Prihrani 10% pri nakupu regenerativnega masla (Body butter) za telo iz naravne SPA linije! Idealen v kombinaciji z Body scrubom.

❤️Vsebuje karite in kakavovo maslo, ki globinsko vlažita in naredita kožo prožno. Jojobino olje, ki se hitro absorbira in pomaga pri ohranjanju hidracije kože in avokadovo olje, ki vsebuje esencialne maščobne kisline ter neguje in mehča kožo.

❤️Vsebuje tudi eterična olja divje pomaranče, duglazije in kadilne bosvelije, ki zagotavljajo očiščevalne in pomlajevalne učinke. Primerno za celotno telo! 

❤️Brezplačen produkt meseca za 125PV naročila do 15.2. je vsestranski ČAJEVEC Touch - že redčen, v priročnem roll on-u.    

🍃Liste čajevca so stoletja uporabljali Aborigini v Avstraliji. Le-te so strli in vdihavali olje za boljše in lažje dihanje ter uporabili na koži za hitrejše okrevanje. 

🍃Čajevec je zelo cenjen zaradi svojih antiseptičnih, antiglivičnih in protivirusnih lastnosti.

🍃Uporabljamo ga pri glivicah, bakterijskih okužbah, infekcijah, prehladu, kašlju, vnetju ušes, dermatitisu, ekcemih, ušeh, prhljaju, aknah...

DODATNA VIDEO PREDSTAVITEV Touch čajevca in Body butterja :)

❣️❣️❣️REZERVIRAJTE SI 3.3., ko se bomo družili na 1. AROMA TRENINGU v Ljubljani. Do 16.2. imate možnost nakupa karte po nižji ceni. Coaching je namenjen tako začetnikom, kot poznavalcem eolj. Za dodatne info mi prosim pišite na eolja.doterra@gmail.com❣️❣️❣️

Lep dišeč pozdrav, Brigita

Ni komentarjev:

Objavite komentar