nedelja, 14. december 2014

Decembrske ugodnosti in eolje Wintergreen (zelenka)

Doterra nas razvaja tudi v decembru. 

Ponuja -10% popusta za eterično olje Wintergreen ti. zelenka oz. zimzelen. Cena 20E.

Zelenka ima zelo izrazit sladek vonj po mintu, katerega uporabljajo proizvajalci pri kremah za boleče mišice, v žvečilnih gumijih in zobnih pastah (na žalost v večini primerov v sintetični obliki). 
Olje se pridobiva z destilacijo majhnih listov rastline, ki mu daje glavno sestavino eolja. To je metilselicilat, ki je tudi kemični temelj za aspirin. 

Glavne terapevtske lastnosti so, da deluje kot analgetik, protivnetno in antiseptično. Zelenka se najpogosteje uporablja lokalno. Tradicionalno je bil uporabljen pri artritisu in drugih mišičnih bolečinah. Je odličen za masažo zaradi učinka segrevanja, za lajšanje boleče mišice (je tudi sestavina mešanice DeepBlue), artritisa in revmatične bolečine, bolečine v hrbtu in v sklepih. Vendar pri tem opozarjam, da je zelo koncentrirana; tako, jo uporabljajte zmerno, obvezno redčeno z baznim oljem.

Wintergreen se lahko uporablja tudi za nego kože, pri čemer je še posebej učinkovita pri obravnavanju dermatitisa in drugih kožnih bolezni. To je lahko tudi koristno za nekatere respiratorne težave.

Tukaj si lahko preberete tudi post v Doterra blogu.

Doterra nas tudo nagrajuje ob večjem naročilu. Naročilu nad 200pv. V primeru nakupa recimo Family kita in treh dodatnih eolj (npr. sivke, Breatha in čajevca) bi prejeli brezplačno eolje kadila! To se defenitivno splača vsem novim članicam, tako da je mesec december res pravi mesec za včlanitev za vse, ki bi želeli uporabljati Doterrine proizvode večkrat in po nižji ceni. Brezplačno eolje kadila prejmete tudi ob naročilu nad 200pv preko moje spletne trgovine http://www.mydoterra.com/brigita/ , desno Shop for products, preverite, da je označeno Europe-other in Begin shopping :)

Se pravi, nakup pri Doterri v mesecu decembru se defenitivno "splača" :)

Pišite, vprašajte :) Email eolja.doterra@gmail.com je pravi naslov za vse :)

Z vami in za vas,
Brigita




Ni komentarjev:

Objavite komentar