sreda, 31. december 2014

Novo leto, novi izzivi :)

Staro leto se poslavlja s snegom, sončkom in nizkimi temperaturami. In seveda z mnogo prečudovitih spominov. Teh letos res ni bilo malo. In med njimi so tudi vsi povezani z Doterra eteričnimi olji. Priznam, da imam ravno zaradi njih veliko lepih, dišečih spominov :)

Naj bo novo leto zdravo, nasmejano, bleščeče in dišeče!



Ob tem pa vas vabim na nov izziv v mesecu januarju :)




Doterra international na FB strani https://www.facebook.com/doterra?ref=br_rs razpisuje izziv v mesecu januarju. Poimenovala ga je yoga photo challenge :) Za vsak dan v mesecu bo objavila neko jogo pozo, katero morate fotografirati (z izbranim eoljem, jaz pa dodajam, da lahko tudi brez ali s katerimkoli drugim eoljem) in objaviti na Instagramu s taggom #doterrayogachallenge. Fotografijo lahko objavite tudi na moji fb strani  https://www.facebook.com/eoljadoterra.brigita?ref=br_rs ali pa mi jo vsakodnevno posljete na mail eolja.doterra@gmail.com in jo jaz prilepim tu gor na blog. Doterra bo vsak dan podelila eno eterično olje, ki se lahko uporablja ob izvajanju joge. Žal so te nagrade le za US members, za nas pa bom poskrbela jaz. 
Tisti, ki bo izzvedla celomesečni izziv bo prejela čudovito eolje, mogoče celo dva ali tri. Iskreno povem, da se še nisem odločila, vendar bo defenitivno vredna nagrada!




Se pravi, ste za izziv?





Kopiram še navodila Doterra international.
To help jumpstart your new year, @doterra will be hosting an Instagram yoga photo challenge. Every day for the month of January, we will post a photo of a yoga pose and recommend a dōTERRA essential oil to go with it. For a chance to win a free bottle of that oil, post a photo of you doing the pose of the day (or your best attempt) with the hashtag‪#‎doterrayogachallenge‬. We’re excited to see your efforts to bring more zen into your life. Namaste!

Z vami in za vas,
Brigita





Ni komentarjev:

Objavite komentar